2010 januárjától kedden délben a Civil Rádióban

2011. április 04. 10:23 - kage

Új Besh o droM album: A kertünk alatt

A Tűzhely világzenei rádióműsor ősbemutatót hirdet. Elindulunk a sparherdttól.
 
2011. április 12-én, kedden pontban 12.00-kor felhangzik a régen várt zenei csemege, a Besh o droM legújabb korongja. A kertünk alatt igazi vérbő ritmus és sántaugrató!

Vendégünk a stúdióban Barcza Gergő a banda húzóága. Még az is elképzelhető, hogy élőben fújja nekünk a talpalávalót, és beszélgetünk, csak úgy.
 
Műsorvezető: Senor KaGe (Kelemen Gábor)


 
Besh o droM... lovári nyelven "üld meg az utat". A kifejezés azt is jelenti "eredj a dolgodra", vagy még inkább "találd meg magad".
A zenekar 11 éve eredt neki, és hűen nevéhez a világon átívelő, hosszú, valóban saját utat járt be eddig. Most ez az út fontos mérföldkőhöz ért. 6 év után elkészült a zenekar 5. nagylemeze, melyen Besh o droM-tól már megszokott fergeteges energia és a sántákat is táncra perdítő ritmusok mellett, megújult hangzásra, új hangszerekre és zenei térképük új felfedezéseire számíthatunk. Ezen a lemezen, a magyar, cigány, román, szerb, macedón, bolgár mellett közép-keleti és dél indiai dallamok olvadnak össze, a Besh o droM kiforrott, összetéveszthetetlen stílusában.

 

Stereo Partizan

A Besh o droM-ból ismert Barcza Gergely oldalági elektro-world projectje, amely az elmúlt évben kapott lángra a pesti klubokban. A break-et, elektro-t balkáni, arab és egyéb dallamokkal mixelő duó várhatóan új tünemény lesz az igényes bulizós zene után kutatók egén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atuzhely.blog.hu/api/trackback/id/tr372798171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
2010 januárjától kedden délben a Civil Rádióban
süti beállítások módosítása